A gimnázium honlapja | Regisztráció | Belépés Csütörtök, 2022-12-08, 10:22

Arany János Gimnázium és Általános Iskola Könyvtára

A honlap menüje
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés

Hogyan lehet leszokni a dohányzásról?

Hogyan lehet leszokni a dohányzásról? - pályázat diákoknak

Hogyan lehet leszokni a dohányzásról? - pályázat diákoknak

A Help - a dohányfüstmentes életért program rajzpályázatot hirdet általános és középiskolás diákok számára.
A pályázat témája: Szerinted hogyan lehet leszokni a dohányzásról?

A feladat olyan kép készítése, amelyről kiderül: miért is lenne jó, ha a környezetedben élők leszoknának a dohányzásról. "Meséld el egy színes festményen, hogy a szüleid, ismerőseid vagy a barátaid hogyan szoktak le a dohányzásról. Akár vicces leszokást segítő tippeket tartalmazó alkotásokat is kreálhatsz. A lényeg, hogy ötletes, színes és egyedi legyen a műved" - olvasható a pályázati kiírásban.

"A technikát rád bízzuk, festhetsz temperával, rajzolhatsz zsírkrétával, vagy akár számítógépen is elkészítheted a képet. A lényeg, hogy egy álló formátumú A/4-es méretű (210x297 mm) papírra dolgozz. Ha számítógéppel készíted a képet, A1-es méretű 300dpi felbontású munkákat várunk."

A pályamunkákat a következő címre kell küldeni:

Próbakő Kommunikáció, 1025 Budapest, Törökvész út 3./a.
Rá kell írni a borítékra: Help - Rajzpályázat a dohányfüstmentes életért

Fontos, hogy az elkészült rajzot le is kell fotózni, vagy be kell szkennelni, az így készült képet pedig el kell küldeni az info@probako.hu címre.

A 3 legjobb kép készítőjének iskolájába a Help stábja személyesen is ellátogat. Az egész napon át tartó rendezvényen a Help sátránál megmérheted a szén-monoxid szintedet, és a hasznos tanácsok mellett értékes ajándékokkal lehetsz gazdagabb.
A 10 döntős alkotást pedig nagy méretben kiállítják Budapesten a Múzeumok éjszakáján a Help Street Art rendezvényén, 2010. június 19-én.

A 3 nyertest a HELP csapata választja ki. A 10 döntőbe kerülő alkotás közül 9-et a HELP csapata jelöl, egyet azonban a Facebook közösség szavazhat meg. A szavazás módja igen egyszerű: a Help Facebook csoport képgalériájába kerülő fotókra a fotók alatt található "Like" (magyarul: "Tetszik") gombra kattintva lehet voksolni.

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. június 1. 24.00

További információk: http://www.help-eu.com
Animáció: HáziPatika.com

Barátaink:
Keresés