A gimnázium honlapja | Regisztráció | Belépés Péntek, 2023-01-27, 14:50

Arany János Gimnázium és Általános Iskola Könyvtára

A honlap menüje
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés

Én ajánlom neked!

Én ajánlom neked!

Avagy olvasd el te is a kedvenc könyvem!

Maczkó Gréta 8/5.
Kutas Gábor: Kutya a családban

Azért olvastam ezt a könyvet, mert sok okosság van benne a kutyusokról és mert nemsokára kiskutyánk lesz.Azoknak ajánlanám, akik szeretnének kiskutyát, hiszen sok mindent megtud ebből a csodálatos könyvből és akinek már van az is jól jár, mert olyan érdekes témák vannak benne, mint a harag és az öröm stb.Vatai Evelin 8/5.
Nógrádi Gábor:Gyerünk haza


Nógrádi Gábor nagyon sok könyvet írt már, nem csak egyedül, hanem fiával Nógrádi Gergellyel is. Nagyon érdekes volt a történet.Arról szólt, hogy volt két gyerek, a szüleiknek el kellett utaznia, ezért ott maradtak a nagymamájuknál. A gyerekek angolok voltak, a nagyszülők pedig magyarok...Simon Máté 8/5 

Lassie hazatér/ Erik Knight

Egy kalanddal teli néha szomorú mese, de szerintem nagyon jó.Van benne egy kisfiú, aki talál egy kutyát és a kutyát próbálják ellopni tőle.Tudnám ajánlani mindenkinek. Van benne humoros rész is. Szerintem egy nagyon jó kis könyv.

Ilku Réka 8/5

Alkonyat / Stephenie Meyer

Nagyon ajánlom ezt a könyvet lányoknak,akár fiúknak is,mivel van benne akció,szerelem és vámpírok is. Nekem nagyon tetszett, mivel az ilyen jellegű könyvek teljesen magukkal tudnak ragadni. Főszereplők:Bella Swan,Kristen Stewart, Edward Cullen, Robert Pattinson, Jackob Black, Taylor Lautner. Ez a történet egy vámpírról(Edward) szól,aki beleszeret egy lányba (Bella).Azután pedig különböző eseményeken keresztül egymásba szeretnek.

Boros Bettina 8/5


Elza és kölykei /Joy Adamson

Nagyon szeretem ezt a könyvet, mert igaz történetet mobd el.Nem csak jó, hanem rossz is van benne,dehát végülis ilyen az élet. Ez a könyv egy rosszul, valamint fogségban tartott oroszlánnal kezdődik, akit 1959-ben Joy és George adamson megment, és Elzának nevezik el. Később Elzának 3 gyereke születik: Jespah, Gopa és az egyetlen lány a Kis Elza.Elza nem sokkal ezután meghalt, így a három kölyök ismét Joy-ra és Georé-ra maradt. Nemsokkal ezután kitiltották őket eredeti nemzeti parkukból, és hosszas keresés után a Serengetiben helyezték el a kölyköket. Így telet el az oroszlánok élete. Mindenki ajánlom, aki szereti az állatokat! Kellemes olvasást mindenkinek!

Zuberecz Ákos 8/5

Lassie hazatér  /Eric Knight
Én utoljára a Lassie-t olvastam. Egy kisfiú az apja és az anyja szerepel benne. Főszerepben Lassie  aki egy kutya, és a gazdái eladták őt és minden áron haza akart menni. Azért olvastam mert kötelező olvasmány volt,és sok osztálytársam ajánlotta. Az elején még csak mindenki bem,utatkozik,a közeoén már eladják egy királynak és Lassie hazaszökik,a végén már meszzebre a király palotéjájába és onnan szenvedve tér haza.
Nora Roberts a némaség völgye 8/5 Ez a családanya mát több száz könyvet írt és mind nagyon kalandos,romantikus és néha misztikus            történetek.Szerintem nagyon jó írónó, már több könyvét is olvastam. A némaség völgye egy trilógia 3.része(1.Morrigan  keresztje, 2. Istenek tánca). Egy varázsló, egy boszorkány, egy alakváltó, egy királynő, egy vámpír és egy démonvadász Morrigan istennő kérésére harcba indul a gonosz vámpírok ellen.A könyvben rengeteg kaland, harc, küzdelem és szerelem van. Ajánlom ezeket és Roberts többi művét is legfőképpen a lányoknak, akik szeretik a fantasy és legfőképpen romantikus történeteket, mivel ezekben megtalálják. Akinek tetszik a Twighlight Saga, annak ez is megnyeri a tetszését


Szlávik Dániel 2.b
Képes enciklopédia az állatokról
"..azért tetszett a könyv, mert olyan állatokról is olvastam, amiről eddig még nem is hallottam"

Fekete Fruzsina 2.b
"Azért szeretek könyvtárba járni, mert sok ismeretlen mesét megismerhetek, és ezekből sokat lehet tanulni.Kedvenc könyvem a Rókazugi mesék "

Kiss Andrea 5.o.
"A könyvtár azért jó, mert sok ismeretet tudunk szerezni.Sokkal több könyv van, mint otthon.Megismerkedhetünk újabb személyekkel a történelemből.Olyan a könvtár, mint a tudás központja."

Varga Szimonetta 5.o.
"A könyvtárba azért is jó járni, mert sokat tanulhatunk a könyvekből és pld. ilyen figurákat is csinálhatunk a segítségükkel."
Boros Fédra 2.c
Kedvenc könyvem Alexandra Fiscer-Hunold:Testvérháború című könyve.
"Azért szeretem ezt a könyvet, mert nagyon vicces, izgalmas és aranyos.Ajánlom másoknak is."


Koncz Réka 2.c
Michael Ende:Világgá mentem, majd jövök
"Azért tetszett a könyv, mert izgalmas, fantasztikus volt a történet.Soma, a főszereplő is 8 éves volt, mint én.Tanulságos is volt, hogy ne legyünk túl hiszékenyek."

Barátaink:
Keresés